Currencies:

Frakt & Returer

Vår leverans
www.diseaseonmysleeve.org har många leveranser ställen att serva kunder från hela världen. Vår plats i Los Angeles skulle göra leverans till USA och Kanada medan våra europeiska kunder skulle få sina försändelser från Hong Kong och Kina samt andra länder kommer också att leverans från dessa lager.
Leveranstid
Objekt skickas ut 2 - 3 dagar efter mottagen beställning. I allmänhet kan det ta ca 3 - 10 arbetsdagar för leverans, beroende på olika leverans innebär att du väljer. Observera att vissa beställningar går igenom våra avdelningen för bekämpning. Om din beställning är vald, kommer du att meddelas och din order kan fördröjas med ytterligare tre arbetsdagar. Vi är inte ansvariga för fel eller obeställbara adress. Se till att din leveransadress är korrekt och levereras.
Orderspårning
Vi låter dig spåra din beställning genom att klicka med musen. När din försändelse är bekräftad får du ett spårningsnummer i din e-post. Vi utesluter inte möjligheten att våra produkter får slut på lager i våra lokala lager. I detta fall förbehåller vi oss rätten att leverera produkter från Hong Kong utan extra avgifter.
Vad ska jag betala för frakt?
Frakt och expeditionsavgifter varierar kraftigt beroende på värdet av material och hantverk av verket och dess sista transporten destination. Den frakt ligger klart skrev i varje punkt beskrivning och är inte förhandlingsbara. Vänligen beakta detta när du gör din beställning.
Hur spårar jag min leverans?
Vi skickar din beställning innan slutet av nästa arbetsdag efter att du har checkat ut. Vi skulle skicka ett e-mail med kollinummer så att du kan kontrollera förloppet på din leverans på transportörens hemsida.
Vad ska jag göra om min leverans aldrig kommer?
Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för ditt objekt som ska levereras. Om det fortfarande inte kommer fram kan du nå oss genom att klicka på "Kontakta oss"-knappen på hemsidan. Vi återkommer till dig inom kort.
Hur skepp jag objekt till en annan adress?
Under vår kassan, ange var du vill ditt köp levereras. Det kan skilja sig från ditt kreditkort faktureringsadress. Du kan ange fartyg-till gatuadress.
Returer
www.diseaseonmysleeve.org din fulla belåtenhet är vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi tillbaka och utbyte instruktion. Innan du vill returnera varor, vänligen kontakta oss via e-post för att diskutera de problem du har först. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka tillbaka något.
Byte
Inom 30 dagar (Från den dag produkterna mottogs), är om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig i form av färg eller storlek, kan den returneras och ersättas enligt följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du betalar frakt avgifter). Produkterna bör inte ha använts (förutom tryout). När vi får som skickats tillbaka intactly, kommer vi att ersätta den med nya och skicka dem tillbaka till dig. Den fraktkostnader för den ersatta produkter som vi levererar till dig ska också tas ut av dig. Innan du skickar objekten för utbyte, vänligen överföring, supplymentary fraktkostnaden för att vända tillbaka ersättas objekt från oss först. Så snart betalningen klar, kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.
Återbetalning
Vi gärna tar tillbaka eller byta alla varor som tas emot med originalförpackning inom 30 dagar från köpet (Från den dag produkterna mottogs, observera att www.diseaseonmysleeve.org ansvarar inte för kostnader returfrakten.), Om du hittar produkter med kvalitet problem (icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan den returneras och bytas ut. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen. När vi får som skickats tillbaka intactly, kommer vi att ersätta den med nya och skicka dem tillbaka till dig igen. Vi betalar frakt avgifter för ersatta produkter som vi levererar till dig. (Obs: Det är vår kvalitetskontroll professionella som ger en slutlig dom om huruvida kvaliteten orsakas av personliga faktorer eller icke-resistent yttre skador de köpta produkterna kommer inte att repareras, bytas eller returneras gratis om dess kvalitet problem. orsakade att mänskliga faktorer eller onödigt skador.)
Avkastning och delåterbetalning
Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitet problem såsom:
"Produkten ser inte ut som de i bilden."
"Produkten är inte vad jag gjorde tänka mig att det ska vara."
"Jag är inte nöjd med denna produkt."
I 7 dagar (från den dag produkterna mottogs), om du begär att returnera köpta varor på grund av orsakerna ovan, måste du skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du betalar frakt avgifter). När vi får som skickats tillbaka intactly förutom frakt avgifter, debiterar vi också en 15% av re-strumpa avgift baserad på din beställning totala beloppet och ge dig en delvis återbetalning.
Tillbaka